Radničkiných trhov sa zúčastňujeme pravidelne. Tento rok sa niesli v duchu Vianoc…

Našu posádku v zložení Ľubko, Marcelka a závozníčka Sabinka naložil Lacko v Malackách pri Tatre a frčali sme smer Bratislava. Stánok sme si vyzdobili pekne vianočne a už začali chodiť prví kupujúci. O jedenástej začal sprievodný program – vystupovali mažoretky s bubeníkom, uvádzal Michal Szabó spievali Kristína Tran a Patrik Simeonov ( s nimi som sa aj odfotila).

Pochodila som si stánky a pozdravila som sa s kamarátmi. Najviac sa mi páčilo ozdobovanie medovníkov, ľudový rezbár, hríby ako živé, maľované oblečenie, tabuľky do domu, výroba oblátok, občerstvenie J, počasie a hlavne po roku stretnutie s kamarátmi.

V našom stánku sa zastavovali aj zahraniční hostia. Všade na tovare sme mali cenovky a tak som sa nedala zaskočiť rečovou bariérou. Veľmi sa páčila naša novinka ozdoba na dvere vyrobená zo starých CD-ečiek.

Poobede nám chlapci priniesli dobroty z McDonaldu. Na pódiu hrali divadelníci z ulice so zdravotne znevýhodnenými hercami. Používali smiešne slová a ja som zistila, že smiech a jedenie naraz – to nie je dobré…

Stále bolo veľa kupujúcich, baliť sme začali až podvečer. Domov sme prišli síce unavení, ale veľmi spokojní. Stretla som veľa známych a už teraz sa teším na budúce Radničky J.

Kamilka