Nedeľa 21.11.2010
Tento bazár pripravil ako každý rok International Women´s Club. Vianočný bazár je veľká udalosť roka, veľmi sa naň vždy teším, je tam veľa ľudí a dobrého jedla. Tento rok bol v PKO v Bratislave.

Kto išiel
Ja, Heňo, pani riaditeľka, Majka H. a dobrovoľníčka Marcelka so synom Filipom. Ráno sme ja a Majka čakali na pani riaditeľku a vyrazili sme z Jakubova do Malaciek pre ostatných.


Od koľkej do koľkej sme tam predávali
Od 10:00-16:00, my sme tam boli už od 9 hodiny

Kde sa nachádzal náš stánok
Náš stánok bol pri mieste, kde sa predávali lístky. Behali tam mladé baby s tombolovými lístkami. Ja som si zakúpila lístky ako prvá a potom som povedala aj pani riaditeľke, že tu pobehuje tombola a tak pani riaditeľka každému z nás kúpila lístok. Náš predaj bol v plnom prúde. Ja som tam mala na predaj medovníkové stojace stromčeky. Predaj bol dobrý. Výsledky tomboly boli na internete, keď som skontrolovala čísla, zistila som, že ja jediná som vyhrala, ale opýtala som sa, či niekto z nás nemá ďalšie podobné číslo.

Kto nás navštívil v našom stánku
Pani Gašparovičová, M. Vašáriová, Z. Fialová a prišli za mnou aj 2 kamarátky.

Každým rokom sa sem rada vraciam, lebo sa tu premelie veľa ľudí a dobre sa predáva a ja rada prezentujem náš DOM SVITANIA.